AZAMİ SÜRELERİNİ DOLDURAN ÖĞRENCİLERE EK SINAV HAKKI VERİLMESİ HAKKINDA DUYURU

6569 SAYILI KANUNUN 28. MADDESİ UYARINCA AZAMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM SÜRESİNİ (8 YARIYILINI) TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERE ALDIĞI VE BAŞARISIZ OLDUĞU BÜTÜN DERSLER İÇİN 2 (İKİ) EK SINAV HAKKI VERİLMİŞTİR.

1.SINAV 16-22 TEMMUZ 2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. (Bu sınava girmek isteyen öğrenciler 13 TEMMUZ 2018 tarihine kadar transkript ve bölüm sekreterliğinden alacakları dilekçe örneğiyle birlikte Bölüm Başkanlıklarına başvurmaları gerekmektedir.)

2. SINAV 03-09 EYLÜL 2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. (Bu sınava girmek isteyen öğrenciler 31 AĞUSTOS 2018 tarihine kadar transkript ve bölüm sekreterliğinden alacakları dilekçe örneğiyle birlikte Bölüm Başkanlıklarına başvurmaları gerekmektedir.)

Bölümlere ait ek sınav programları Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuzun web sayfalarındaki DUYURULAR içinde yayınlanmıştır.